Ondernemers onder elkaar.

Jij bent een enthousiaste en gedreven ondernemer. Net als wij. Dus snappen we dat jij je klanten koestert en er voor je klanten wil zijn, 24/7. Dat is precies wat PromoCat je biedt. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen om je online te laten groeien.

Je staat er niet alleen voor. We staan voor je klaar om te helpen.

Als ondernemer heb je eigenlijk maar één focus: je bedrijf. Ondanks die focus moet je daar soms van afwijken om elke dag vloeiend te laten verlopen. Koffieapparaat nodig? Andere laptop? Verkopen en inkopen? Je moet het allemaal maar regelen. Zodra je met ons gaat werken, zal je merken dat wij naast het leveren van onze abonnementen altijd voor je klaarstaan om je helpen. We nemen er onze tijd voor, omdat we je graag vooruit helpen en je graag zien groeien.

Al je favoriete suppliers beschikbaar op één plek.

Doordat we werken met meer dan 50 sterke suppliers en solide systemen, zijn we in staat om jou het beste van het beste te leveren. Systemen die aansluiten op de hoge eisen en verwachtingen van jou en je klant.

Digitaal klantcontact, daar zit je winst.

Elk jaar actieve support zonder meerkosten.

Omdat je het overdag altijd erg druk hebt en daardoor niet altijd zelf ‘even wat kan aanpassen’ aan je website hebben wij de ideale uitkomst. In het bedrag wat je per maand aan ons betaald is een aantal uren – afhankelijk van je afgenomen dienst – actieve ondersteuning per jaar inbegrepen. Een kleine aanpassing, nieuwe banners plaatsen of nieuwe tools die wij hebben gemaakt activeren op je shop ? Wij doen het graag voor je zonder dat er direct kosten doorberekent worden. Wel zo prettig, dus maak er gerust gebruik van.

We maken alle tijd vrij voor persoonlijk en praktisch advies.

We leggen je graag uit hoe je slimmer kan werken en je de zaken soepeler kunt runnen. Bellen, mailen of afspreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@promocat.nl of bel ons op +31 50 – 210 28 10.