Online marketing voor bedrijven met groeiambities

Leuk dat je interesse hebt om aan de slag te gaan met online marketing! Wil jij graag groeien met je bedrijf? Mooi, dan gaan we graag samen met je aan de slag met je doelstellingen.

De volgende stap

Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep juist jóúw bedrijf weet te vinden? Het antwoord op die vraag is het inzetten van een mix van diverse online marketing kanalen. Van SEO tot social advertising, als alle marketing kanalen op de juist manier zijn afgestemd, dán kun je groeien.

Afgestemd op jouw doelen

Wij kijken er naar uit om met jou de volgende stappen te zetten met online marketing en zo gezamenlijk toe te werken naar het behalen van de bedrijfsdoelen.​ Jouw wensen en doelen staan hierbij centraal. Het marketingplan wordt hier volledig op afgesteld. Vanuit een gedegen strategie gaan we samen aan de slag!

Met wie ga je samenwerken?

Hi! Ik ben Hannah, met 8 jaar aan marketing ervaring heb ik me begin 2024 bij het Promocat team gevoegd. Mijn streven is om samen met jou de volgende stappen te zetten in online marketing om zo je doelen te bereiken. Samen gaan we bepalen wat daarvoor nodig is.

Ik kijk er naar uit om in contact te komen! Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

cards

Online marketing set-up

Google Analytics Google Tag Manager Conversietracking

Contact opnemen

Online marketing advies

SEO-audit Zoekwoordonderzoek

Ik wil advies

Online marketing samenwerking

'Doen en leren' samenwerking Maatwerk

Plan een afspraak

Bekijk direct wat bij jou past!


Interesse?

Neem direct contact met ons op! Op werkdagen streven we ernaar om binnen 24u te reageren.

Contact