PromoCat is ISO-gecertificeerd

Sinds juni 2022 is PromoCat ISO-gecertificeerd. Wij zijn in het bezit van ISO/IEC 27001/2017.

De data van jou, je organisatie en je klanten is belangrijk. Daar gaan we verantwoord mee om en dat kunnen we bewijzen.

Met deze certificering tonen wij aan dat wij voldoen aan de internationale norm van informatiebeveiliging.
Dit certificaat houdt het volgende in:

 

Informatiebeveiliging met betrekking tot het beveiligd ontwikkelen, onderhouden ten behoeve van ons product informatie management systeem (PIM) en webshops voor het online verkopen van promotionele producten. Waaronder ook klantenservice, projectimplementatie en integraties met andere software systemen.

 

Dit betekent dat we voldoen aan de internationale norm van informatiebeveiliging en dat we vertrouwelijk omgaan met privacygevoelige (klant)gegevens. Dat PromoCat ISO-gecertificeerd is, laat zien dat onze processen veilig en betrouwbaar zijn als het gaat om het beveiligen van informatie.

Veilig en betrouwbaar

Met deze certificering tonen wij aan dat wij voldoen aan de internationale norm van informatiebeveiliging.

 

Privacy hoog in het vaandel
Het certificaat houdt in dat PromoCat kan aantonen dat het verantwoord omgaat met vertrouwelijke informatie van onder andere klanten en eindgebruikers. Ook laat het zien dat processen veilig en betrouwbaar zijn als het gaat om het beschermen van informatie, zoals op het gebied van cryptografie, netwerkbeveiliging, toegangsbeveiliging en datacenters.

 

Wat betekent dit voor mij?
We doen er alles aan om te allen tijde je privacy en de privacy van je klanten te beschermen. Denk hierbij aan het beschermen van persoonsgegevens en bescherming tegen hackers.