PromoCat Small

Een webshop of offerteshop met vrije keuze uit alle 50+ aangesloten suppliers.

Een selectief samengesteld assortiment.

Binnen dit programma kun je maximaal 1 supplier toevoegen. Natuurlijk kan je altijd eigen producten toevoegen.

Je klant verwacht eenvoud en snelheid.

Je klant verwacht zo snel en eenvoudig mogelijk een offerte bij je aanvragen of een bestelling te plaatsen. Voor een zo klantvriendelijk mogelijke aanpak zijn drie onderdelen van groot belang: een super eenvoudig design, laadsnelheid en productindeling. De PromoCat Small voorziet in alle drie onderdelen.

Werk met je favoriete leverancier!

Elk jaar 4 uur actieve support.

Omdat je het overdag altijd erg druk hebt en daardoor niet altijd zelf ‘even wat kan aanpassen’ aan je website hebben wij de ideale uitkomst. In het bedrag wat je per maand aan ons betaald is 4 uur actieve ondersteuning per jaar inbegrepen. Een kleine aanpassing, nieuwe banners plaatsen of nieuwe tools die wij hebben gemaakt activeren op je shop ? Wij doen het graag voor je zonder dat er direct kosten doorberekent worden. Wel zo prettig, dus maak er gerust gebruik van.

Wat zijn de tarieven?

Voor de PromoCat Small geldt een eenmalig inrichtingstarief van € 1.900,- en € 125,- per maand. Als je een eigen maatwerk design wilt kan je zelf een voorstel sturen of wij maken dit voor je. De prijzen voor een maatwerk design beginnen bij € 4.500,- We stellen hiervoor altijd een offerte op.

 

*  Bovenstaande maandtarieven worden jaarlijks gefactureerd. Maandelijkse betaling is mogelijk met een meerprijs van 15 euro per maand.