PromoCat Grow

Een webshop of offerteshop met vrije keuze uit alle 50+ aangesloten suppliers.

Ga next-level met design naar keuze of met een compleet eigen design.

Ga next-level met jouw eigen custommade webshop én maak daarnaast super simpel offertes in een handomdraai.

Je klant verwacht eenvoud en snelheid.

Je klant verwacht zo snel en eenvoudig mogelijk een offerte bij je aanvragen of een bestelling te plaatsen. Voor een zo klantvriendelijk mogelijke aanpak zijn drie onderdelen van groot belang: een super eenvoudig design, laadsnelheid en productindeling. De PromoCat Grow voorziet in alle drie onderdelen.

Digitaal klantcontact, daar zit je winst.

Elk jaar 8 uur actieve support.

Omdat je het overdag altijd erg druk hebt en daardoor niet altijd zelf ‘even wat kan aanpassen’ aan je website hebben wij de ideale uitkomst. In het bedrag wat je per maand aan ons betaald is 8 uur actieve ondersteuning per jaar inbegrepen. Een kleine aanpassing, nieuwe banners plaatsen of nieuwe tools die wij hebben gemaakt activeren op je shop ? Wij doen het graag voor je zonder dat er direct kosten doorberekent worden. Wel zo prettig, dus maak er gerust gebruik van.

Wat zijn de tarieven?

Voor de PromoCat Grow geldt een eenmalig inrichtingstarief van 1.900,- en 215,- per maand. Als je een eigen maatwerk design wilt kan je zelf een voorstel sturen of wij maken dit voor je. De prijzen voor een compleet eigen design starten vanaf 4.500,- We stellen hiervoor altijd een offerte op en nemen deze zorgvuldig met je door.

 

*  Bovenstaande maandtarieven worden jaarlijks gefactureerd. Maandelijkse betaling is mogelijk met een meerprijs van 15 euro per maand.