Samen slimmer ondernemen.

Het full-service platform voor de promotionele branche.

Alles draait om hoe jij de klantreis van je klant zo eenvoudig en leuk mogelijk kunt maken.

Wij denken dat als je jezelf in de huidige wereld van vergaande digitalisering wilt onderscheiden, je dat niet op prijs moet doen. Op de lange termijn red je dat niet tegen de grote internetjongens. Je moet meer doen dan dat. Je moet je onderscheiden als specialist met toegevoegde waarde in de vorm van diensten die je erbij levert. En daar willen we je bij helpen.

Je wilt niet de grootste partij, maar wel de meest krachtige software.

Doordat we onze eigen software ontwikkelen kunnen we saai en repetitief werk super eenvoudig automatiseren. Onze dienstverlening heeft als doel om je tijd te besparen.

Om de kracht van ons platform te ontdekken, raden we je aan om alle functionaliteiten in de demo-omgeving te bekijken. Ervaar zelf hoe eenvoudig software kan zijn.

24/7 digitale topservice voor je klanten.

Onze visie op software.

Onze software brengt efficiency, klantgerichtheid en control. Zo laten we administratief werk verdampen en zorgen we ervoor dat er genoeg tijd overblijft om nieuwe klanten te werven of bestaande klantrelaties te versterken. Je werkdagen worden dus gewoon een stuk leuker.

playbutton
Meer weten

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Elke webshop leveren wij op met veel zorg en aandacht. Ben je benieuwd hoe we dit aanpakken? Bekijk dan onze uitleg video.

Meer weten

Hoe het allemaal begon.

De oprichter van PromoCat – Jeroen – is een voormalig online distributeur. Eind 2010 is hij in verband met een bedrijfsopsplitsing met deze activiteiten gestopt. Hierna werd Jeroen door bevriende distributeurs gevraagd om webshops te verhuren. Op een geven moment is besloten om de software compleet overnieuw te maken. Op 4 september 2013 ging onze allereerste shop online. In deze beginperiode hadden we nog geen supplier die met ons samenwerkte. Dit is stap voor stap gegroeid. De eerste klant die met ons ging werken heeft ons enorm geholpen met het verbeteren van onze software. Daar zijn nog steeds enorm trots op.

Rechts zie je onze allereerste advertentie in PromZvak – september 2013 – dit was een knipoog naar de concurrentie, nadat Koning Willem Alexander was ingehuldigd in 2013.