Bedrijven met teams en collega's.

Maak nieuwe stappen in jouw digitale toekomst.

Waar wil jij morgen mee aan de slag?

Misschien voel je dat het beter kan, maar weet je niet hoe. Het zal je dan ook verbazen dat de meeste verbeteringen simpel kunnen worden aangepakt. Met als resultaat tevreden en loyale klanten.

Al je favoriete suppliers beschikbaar op één plek.

Doordat we werken met meer dan 50 sterke suppliers en solide systemen, zijn we in staat om jou het beste van het beste te leveren. Systemen die aansluiten op de hoge eisen en verwachtingen van jou en je klant.

Digitaal klantcontact, daar zit je winst.

Elk jaar actieve support zonder meerkosten.

Omdat je het overdag altijd erg druk hebt en daardoor niet altijd zelf ‘even wat kan aanpassen’ aan je website hebben wij de ideale uitkomst. In het bedrag wat je per maand aan ons betaald is een aantal uren – afhankelijk van je afgenomen dienst – actieve ondersteuning per jaar inbegrepen. Een kleine aanpassing, nieuwe banners plaatsen of nieuwe tools die wij hebben gemaakt activeren op je shop ? Wij doen het graag voor je zonder dat er direct kosten doorberekent worden. Wel zo prettig, dus maak er gerust gebruik van.

We maken alle tijd vrij voor persoonlijk en praktisch advies.

We leggen je graag uit hoe je slimmer kan werken en je de zaken soepeler kunt runnen. Bellen, mailen of afspreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@promocat.nl of bel ons op +31 50 – 210 28 10.