PromoCat Mini

Een webshop gericht op een speciaal thema, zoals bijvoorbeeld alleen brievenbusgeschenken of themapakketten.

Een webshop met 100, 500 of 1.000 producten.

Soms heb je een heel leuk product dat je even goed onder de aandacht wilt brengen. Of je wilt een shop maken dat volledig ingericht is op één thema zoals bijvoorbeeld Valentijnsdag, Pasen, Sinterklaas, of voor het eindejaar. Met de PromoCat Mini kan je je eigen invulling hieraan geven.

Hoe gaat het in z’n werk?

Selecteer producten die perfect binnen je idee passen. Het mooie is dat de PromoCat Mini per dag opzegbaar is. Dus een actie voor 2 tot 4 weken? Dan biedt de PromoCat Mini de ideale uitkomst. Als je kiest voor de PromoCat Mini dan maken we een kopie van je huidige website en maken we aanpassingen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij je verkoopidee. Vervolgens kan je zelf, of met ondersteuning van ons, de producten gaan toevoegen. Als alles klaar is kan je online.

Met de PromoCat Mini geef je invulling aan elk verkoopidee, zoals voor Valentijnsdag, Pasen, Sinterklaas, of voor het eindejaar.

Wat zijn de tarieven?

Voor de PromoCat Mini geldt een eenmalig inrichting van € 1250 (als je al een Grow abonnement hebt lopen) en vervolgens een vast bedrag van € 73 per maand voor 100 producten. Je betaald een meerprijs van € 20 per maand voor elke upgrade. Aan de slag? Neem contact met ons op.