Tricorp

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop

 

Contactgegevens:

Tricorp BV
Stedenbaan 11
5121 DP Rijen
Nederland

Iris Ridder
+31 (0)161295577
info@tricorp.com
tricorp.com


Wij leveren voornamelijk:

Werkkleding voor professionals


Informatie

Wij zijn Tricorp – één team – meer dan 60 medewerkers die samen werken én samenwerken aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. En dat is de reden van ons bestaan. Tricorp werd in 1993 opgericht onder de naam Tricorp Textiles B.V. met als doel professionals te voorzien van werkkleding die maakt dat ze het beste uit hun werkdag halen.

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Werkkleding moet perfect passen. Het postuur en de wensen van de professional maken niet het verschil. Wij maken het verschil. En dat doen we door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de professional. En daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past.

Onze professionals zijn hetzelfde verschillend en verschillend hetzelfde. Wij begrijpen dat. Wij begrijpen dat professionals in een uniform team behoefte hebben aan werkkleding die kan voldoen aan hun individuele eisen. Net zoals wij begrijpen dat alle professionals behoefte hebben aan veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige werkkleding, ongeacht de verschillen in hun vakgebieden.

Speciale kenmerken

Comfortabel, modern, duurzaam, representatief

Aanvullende specificaties

Social media

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop