Showdown Displays Europe B.V.

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop

 

Contactgegevens:

Showdown Displays Europe BV
Platinastraat 26B
6031 TW Nederweert
Nederland
www.showdowndisplays.eu

Quini Bilotta
+31 85 06 60 310
quotation@showdowndisplays.eu

 

Wil je met Showdown Displays Europe aan de slag?

Klik dan op de link hieronder en maak een account aan. Dit is namelijk nodig om de producten in te kunnen kopen bij Showdown Displays Europe.
Maak een account aan


Wij leveren voornamelijk:

Promotionele Displays voor beurzen, events, open dagen, kantoren, winkels, supermarkten, horeca, productpromoties en outdoor evenementen.

Ons assortiment bestaat uit:
Roll-Banners, Beursbalies, Tafelkleden, Beurswanden, Digitale Displays, Lightboxen, Tenten, Beach Flags, Poster Displays, Kliklijsten, Krijtborden, Bewegwijzering, Stoepborden.

Wij leveren het complete product van hardware inclusief gepersonaliseerde print Makkelijk toch?


Informatie

Showdown Displays Europe is jouw partner voor het leveren en produceren van promotionele displays en POS-materialen. Met onze eigen productie in Europe kunnen wij op maat gemaakte displays leveren. Ook hebben wij eigen printfaciliteiten voor het toepassen van personalisatie. Ons doel is om jouw beste partner te zijn voor promotionele displays en visuele communicatie. Dit doen we met onze diverse diensten waaronder personalisatie, printservice, neutrale levering, marketing support, maatwerk en persoonlijk advies. We delen graag onze kennis met je en staan voor je klaar als je hulp nodig hebt bij het uitbreiden van jouw assortiment met promotionele displays.

Showdown Displays Europe bestaat sinds 1995 en is actief in meer dan 45 landen in Europa. Het bedrijf heeft een eigen centraal magazijn, productie en printcentrum in Tsjechië. Daarnaast bevinden de verkoopkantoren zich in Prestanov (CZ), Nederweert (NL) en Barcelona (ES). Showdown Displays is tot stand gekomen uit een fusie tussen Promic Display Systems, een Nederlandse groothandel en Jansen Display, een Tsjechisch productiebedrijf. Sinds 2020 voert het bedrijf de naam Showdown Displays Europe. Het moederbedrijf van Showdown Displays is gelegen in Minnesota, USA. Showdown Displays is wereldwijd marktleider in display systemen.

Bekijk hier ons aanbod voor:
Horeca
Promoties en events
Kantoren
Retail

Meer weten over Showdown Displays Europe? Bekijk dan onze website of onze bedrijfsvideo hieronder!

 

Speciale kenmerken

* Meer dan 25 jaar ervaring
* Print service en personalisatie
* Grote voorraad
* Een compleet aanbod, wij zijn jouw one-stop shop!
* Persoonlijk contact
* Neutrale dropshipment naar jouw klant
* Uitgebreide marketing support
* Online bestelportaal
* Alleen voor wederverkopers

Social media

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop