RMS kerst- en themapakketten

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop

 

Contactgegevens:

RMS kerst- en themapakketten BV
Ambachtsweg 5
2222 AH Katwijk
Nederland

Oscar Turksma
071-4034866
info@rmskerstpakketten.nl
www.rmskerstpakketten.nl


Wij leveren voornamelijk:

Kerst- en themapakketten.


Informatie

RMS Kerst- en Themapakketten heeft sinds 1958 de ijzersterke reputatie als Dé leverancier voor de vakhandel. Meer dan 50 jaar specialist in het professioneel creëren, verpakken en distribueren van Kerst- en Themapakketten. Deze onderscheiden zich door hun verzorgde en stijlvolle uitstraling en breukvoorkomende verpakking.

Een enthousiast team
RMS Kerst- en Themapakketten bestaat uit een enthousiast team dat stad en land afreist om de beste, leukste, lekkerste en nieuwste producten te selecteren voor exclusieve pakketten voor Kerst, Pasen, Zomer, Sinterklaas e.d.

RMS kan het niet alleen
RMS heeft in meer dan 50 jaar een hoogwaardig dealernetwerk opgebouwd, bestaande uit de beste en meest klant-gerichte specialisten op het gebied van relatie-geschenken, promotie-artikelen, kerst- en themapakketten in ons land. De crème de la crème.

Onze showroom
Wij ontvangen graag onze dealers (met klant) in onze uitgebreide showroom waar alle pakketten professioneel geëtaleerd zijn.

Voor klanten die graag zelf een custommade pakket willen, bieden wij de mogelijkheid om uit ons ruime assortiment hun keuze te maken. Hierbij zijn wij hen natuurlijk graag van dienst.


Speciale kenmerken

RMS dealerformule, showroom, custommade pakket


Aanvullende specificaties

Bedrukking: n.v.t.
Voorraad: Nee
Gekoppelde leverancier: Nee


Social media

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop