Promezza BV

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop

 

Contactgegevens:

Promezza BV
Rosmolenweg 9d
3356 LK Papendrecht
Nederland

Eva de Jong
info@promezza.nl
www.promezza.nl

 

Informatie

Promezza is exclusief distributeur in de Benelux voor Spranz. Spranz werd in 1965 opgericht door Reinhardt Spranz met slechts één werknemer als fabrikant van rijbewijsetuis en sleutelkoffers. Tot op de dag van vandaag is het een familiebedrijf in voortdurende ontwikkeling met een design georiënteerd portfolio van meer dan 800 artikelen en inmiddels meer dan 90 medewerkers in het team. Ze zijn nog steeds producent, maar ook ontwikkelaar, importeur en groothandelaar in promotionele artikelen met een eigen drukkerij, hoogbouwmagazijn en logistiek centrum om flexibel en individueel te kunnen voldoen aan de groeiende eisen van klanten.

 

Wij leveren voornamelijk:

Metmaxx – het wereldwijd beschermde merk voor designgerichte innovaties op het gebied van elektronica en metaal. Van elektronische helpers zoals powerbanks, Bluetooth-luidsprekers, drones, camera’s, USB-opladers en elegante zaklampen tot prestigieuze huishoudelijke helpers, tafelgerei, hoogwaardig gereedschap, zakmessen en hoogwaardige sleutelhangers.

Blackmaxx – het wereldwijd beschermde merk voor designgeoriënteerde, genaaide accessoires en innovaties voor het zakelijke en persoonlijke dagelijkse leven op het gebied van portefeuilles, bagage, persoonlijke tassen en elegante portemonnees. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgvuldig vervaardigd en voorzien van slimme ideeën en extra’s, brengen Blackmaxx-producten de gebruiker elke dag opnieuw in vervoering.

 

Wij als leverancier zijn te herkennen aan

– Snelle leveringen: Als de goederen op voorraad zijn, dan is de verzending binnen 1-3 dagen
– Betrouwbaar: 99% stipte leveringen
– Certificaten en rapporten: Amfori – LichtBlick – CO2 Neutral – myclimate – Made in Germany

 
Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop