Premo Promotionals

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop

 

Contactgegevens:

Premo Promotionals
Bedrijvenpark Twente 185
7602 KG Almelo
Nederland

Maurice Santman
0546-581212
m.santman@premo.nl


Wij leveren voornamelijk:

Relatiegeschenken, reclame & promotionele artikelen.


Informatie

Meer dan 30 jaar kwaliteit in relatiegeschenken, reclame & promotionele artikelen!
Vanaf oprichting in 1991 is Premo actief als toeleverancier voor de relatiegeschenkentussenhandel. Een full service onderneming met eigen (rond)zeef, tampon- en highspeed digitaal drukkerij, wat een zeer lage CO2 uitstoot als gevolg heeft. Tevens een eigen thuiswerk centrale en eigen kantoren of representanten in diverse Europese en Aziatische landen.

De merknaam PK | PEEKAY Writingsystems: een compleet eigen schrijfwarenlijn die we voeren. Tevens zijn wij exclusief verdeler voor het Italiaanse kwaliteitsmerk MAXEMA; Schrijfwaren in Italiaans maatkostuum, Pierre Cardin en voor de Benelux naast Maxema ook Schwarzwolf Outdoor en Vanilla Season.

Wij bieden u een voor de markt toonaangevende collectie promotioneel snoep, waarin topmerken als HARIBO, CALLEBAUT, MENTOS en WRIGLEY’S vertegenwoordigd zijn en waarin het toonaangevende thee-merk LIPTON zijn opwachting heeft gemaakt. En wist u dat de prijzen voor onze Oekotex100 gecertificeerde katoenen tassen de absoluut beste van de hele promotionele markt zijn ? Aanstekers van de merken UNILIGHT en CRICKET.

Het overgrote deel van deze producten staat bij ons standaard in groten getale in voorraad. In combinatie met onze huiseigen drukkerij staat dit garant voor adequate, kwalitatief hoogstaande en snelle afhandeling van uw drukopdracht!

Graag willen wij er nog op wijzen dat een vrij aanzienlijk deel van de werkzaamheden binnen Premo wordt uitgevoerd door Stichting Voor Elkaar. Stichting Voor Elkaar is een sociale werkplaats waarin mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans geboden wordt zich te ontwikkelen en, indien men ertoe in staat is, zich te bekwamen in het drukkersvak. Deze stichting vindt al ruim 25 jaar bij Premo onderdak en is, mede door uw opdrachten, een van de weinige sociale werkplaatsen in Nederland die volledig zelfvoorzienend is!

 

Speciale kenmerken

Premo Promotionals is een full service onderneming met eigen (rond)zeef, tampon- en highspeed digitaal drukkerij, wat een zeer lage CO2 uitstoot als gevolg heeft. Het overgrote deel van de producten staat bij ons standaard in groten getale in voorraad. In combinatie met onze huiseigen drukkerij staat dit garant voor adequate, kwalitatief hoogstaande en snelle afhandeling van uw drukopdracht!

Social media

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop