Giving Europe

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop

 

Contactgegevens:

Giving Europe
Stephensonstraat 2
4004 JA Tiel
Nederland

Matthijs van Gessel
+31 (0)344-640543
contact@givingeurope.com
givingeurope.com


Wij leveren voornamelijk:

Giving Europe levert als groothandel promotionele producten aan haar partners. We zijn een echte generalist met een breed assortiment. We hebben een assortiment met productgroepen zoals: schrijfwaren, notitieboeken, tassen, drinkflessen, paraplu’s en sleutelhangers. De kracht van dit assortiment is de 100% certificering, vele kleuren en goede voorraadposities.


Informatie

De ‘no nonsense’ groothandel van de promotionele productenbranche in Europa. Dat is onze bijnaam, en we zijn er trots op. Giving Europe is opgericht in 2001, en sindsdien hebben we ons continu ingezet om ons bedrijf verder te professionaliseren, uiteraard in de eerste plaats om onze klanten goed te kunnen bedienen
 
We werken samen met serieuze klanten, die wij beschouwen als partners. ‘We take care’ is daarbij ons motto: voor partners – ofwel de trouwe klanten die het fundament onder ons bedrijf zijn – zet je altijd een stapje extra. We beschikken over een zeer sterke handelspositie ten opzichte van onze fabrikanten en leveranciers. Onze partners profiteren uiteraard van alle voordelen die wij hierdoor behalen.
 
Ons hoofdkantoor en logistiek centrum (met een oppervlakte van 20.000m2) is sinds de oprichting gevestigd in Tiel (Nederland). We hebben uitstekende printfaciliteiten in Tiel, maar we beschikken ook over state of the art printing facilities in Boleslawiec, Polen, waar bijna 250 full timers aan het werk zijn.
Tiel en Boleslawiec: wat printen betreft hebben we the best of both worlds!
 

Speciale kenmerken

We hoeven niet te vertellen waarin we overeenkomen met onze collega’s. Voor u is belangrijk waarin we anders zijn. En dat zit ‘m vooral in de manier waarop wij met u omgaan. Wij kennen geen klanten, maar we werken samen met partners. En daarin zit het verschil.
 
We take care because your business is our business. Wij verwelkomen u graag als partner.
 

Aanvullende specificaties

Bedrukking: Ja
Voorraad: Ja
Gekoppelde leverancier: Ja
 

Social media

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop