What's Next?

Lukt het jou als ondernemer regelmatig om vanuit een helicopter view naar de business te kijken? Wanneer je dit niet doet, mis je kansen. Kansen om nieuwe klanten te vinden en te binden, kansen om jouw bedrijf te laten groeien.

Specialisten helpen je om vooruitgang te boeken.

Het is echter ook belangrijk om af en toe vooruit te kijken. Waar sta je nu, waar wil je heen, hoe ga je daar komen en vooral ‘what’s next’?

Stilstand is achteruitgang.

Lukt het jou als ondernemer regelmatig om vanuit een helicopter view naar de business te kijken?
Wanneer je dit niet doet, mis je kansen. Kansen om nieuwe klanten te vinden en te binden, kansen om jouw bedrijf te laten groeien.

Verkopen makkelijker maken

Dit doen we met webshop oplossingen en online marketing trainingen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om met uiteenlopende specialisten te sparren over jouw bedrijf en de kansen die er liggen.

 

Specialisten helpen je met ondernemersadviezen en bepalen samen welke stappen jij moet ondernemen om vooruitgang te boeken; verbeter je online positie, bereik nieuwe klanten en maak ze jouw ambassadeurs. Wat is jouw volgende stap?

Sessie bij PromoCat

Jaarlijks plannen we 4 sessies van 2 uur bij ons op kantoor in Groningen. Elke keer zal een andere specialist aan tafel plaatsnemen, zo krijg je voortdurend nieuwe inzichten en nieuwe ideeën waarmee je direct aan de slag kan!

Onze specialisten:

Dennis Pettinga – Ondernemerschap en online positionering
Wouter Cruiming – Bedrijfsvoering en groeiadvies

 

What’s next? Wil jij groeien met jouw bedrijf?

Plan dan nu je eerste sessie in!

PromoCat Marketing