WAGUS GmbH

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop

 

Contactgegevens:

WAGUS GmbH
Markgrafenstr. 6a
Rheinstetten 76287
Duitsland

Bernd Becker
info@wagus.de
+49 7242 9379 0
www.wagus.de

 

Informatie

WAGUS GmbH is al meer dan 25 jaar een expert in professionele tools en trainingsproducten op het gebied van sport, gezondheid en welzijn. De focus ligt hierbij op latex-gebaseerde weerstandsapparatuur (gymnastiekbanden, tubing, loop, superloop, enz.). We bieden hoogwaardige massage-egelballen en andere massagehulpmiddelen van hout of kurk, gemaakt in Duitsland of Europa. Onze claim om altijd de hoogste kwaliteit te bieden, wordt aangevuld door onze streven naar de grootst mogelijke duurzaamheid. Onze fitnessbanden zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar natuurlijk latex en zijn strikt veganistisch (ze bevatten geen stoffen van dierlijke oorsprong en dergelijke stoffen worden ook niet gebruikt in de productie). Dit is gecertificeerd door PETA met het Vegan-certificaat. Daarnaast hebben we de CO2-uitstoot van productie en transport laten berekenen door ClimatePartner en compenseren we de broeikasgassen – daarom kunnen we u het “Product met financiële klimaatbijdrage” label van ClimatePartner bieden voor alle WAGUS fitnessbanden.

Wij bieden deze duurzame en hoogwaardige trainingsproducten rond de thema’s gezondheid, fitness en welzijn gebrandmerkt of volledig op maat aan.

 

Wij leveren voornamelijk:

– Fitnessbanden en fitnessloops van natuurlijk latex
– Massageartikelen en fasciarollen van Europese kurk
– Massagehulpmiddelen van Europees beukenhout
– Massage-egelballen, gymnastiekballen…
– Springtouwen van katoen

 

Wij als leverancier zijn te herkennen aan

Belangrijk voor ons: betrouwbaarheid, eerlijkheid, kwaliteitsgerichtheid, duurzaamheid, persoonlijk contact.

 

Extra informatie

Wij bieden alle producten aan met bedrukking of hoogwaardige lasergravure.
Als uw klant onze voorkeur voor productie zo dicht mogelijk bij huis niet deelt en uitsluitend budgetgeoriënteerd is, kunnen we voor de meeste producten ook goedkope productie in het Verre Oosten aanbieden.

 
Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop