REFLECTS GmbH


Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop

 

Contactgegevens:

REFLECTS GmbH
Toyota-Allee 54
50858 Köln
Duitsland

Janine Busser
+31(0)653845366
j.busser@reflects.com
www.reflects.com

 

Informatie

REFLECTS® is de multi-specialist voor duurzame, hoogwaardige promotionele producten gevestigd in Keulen, Duitsland. Sinds 1988 voelen wij ons thuis in de wereld van promotionele producten.
Als fabrikant en importeur van promotionele producten maken wij promotie tastbaar en bedrijven zichtbaar.
Tot onze producten behoren bestsellers uit het assortiment elektronica, metalen artikelen, drinkware en kantooraccessoires.
Het creëren van een buitengewoon productassortiment en het bieden van een uitstekende service aan onze klanten is vanaf het begin ons doel en onze passie geweest. Teamgeest en een hoge mate van betrokkenheid van onze medewerkers vormen hiervoor de basis.
Onze designers ontwikkelen eenvoudige, duidelijke en trendy producten met een toegevoegde waarde voor de klanten. Onze productmanagers zorgen ervoor dat de normen en voorschriften in Europa worden nageleefd. REFLECTS® werkt met SEDEX en BSCI en met een REACH Compliance System in samenwerking met DEKRA.
Onze 3 merken om deskundige knowhow voor kernassortimenten te bewijzen:
RETUMBLER® – Best of Drinkware, REEVES® – Smart Electronics en RE98® – Classics & Ideas.
Onze innovatieve highlight producten bieden u maximale flexibiliteit voor uw klanten. We bieden u een groeiend portfolio van configureerbare promotionele producten. Kleuren en componenten kunnen moeiteloos worden samengesteld in het ontwerp van de klant. Met onze catalogi en regelmatige mailings bieden wij u professionele commerciële ondersteuning.

 

Wij leveren voornamelijk:

– Drinkware
– Technische en elektronische artikelen
– Huishoudelijke artikelen
– Gereedschap
– Reisbenodigdheden
– Sleutelhangers
– Kantooraccessoires

 

Wij als leverancier zijn te herkennen aan

Multispecialist: Als multi-specialist concentreren wij ons op het ontwerp, de productie en de marketing van geselecteerde productgroepen.
Hoge innovatiekracht: Wij overtuigen door creatieve eigen ontwikkelingen en onderscheiden ons door onze passie voor hoogwaardige promotieartikelen.
Ontwerpvrijheid en flexibiliteit: Onze configureerbare artikelen kunnen ideaal worden aangepast aan het CI-design van de klant.

 

Social media

 
Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop