Primex

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop

 

Contactgegevens:

Primex
Westrak 236
1771 SV Wieringerwerf
Nederland

Patrick Hoefman
0227-504900
phoefman@primex.nl
www.primex.nl


Wij leveren voornamelijk:

Promotioneel textiel, werkkleding, sportkleding, veiligheidskleding en bedrijfskleding.


Informatie

Primex is in 1999 opgericht en gestart vanaf een zolderkamertje alwaar vier ambitieuze ondernemers op het idee van Primex zijn gekomen. Primex blijkt in korte tijd een enorm succes op de promotionele markt en maakt direct een flinke groei door. De zolderkamer wordt daarom snel ingeruild voor een pand in Edam. Vandaar uit groeit Primex tot één van de grootste distributeurs in Nederland op het gebied van promotioneel textiel. De collectie aan promotioneel textiel begint uiteraard met het eigen merk Logostar, maar daar worden later ook Fruit of the Loom, B&C en Sol’s aan toegevoegd.

Primex blijft groeien en ook het pand in Edam wordt te klein. Daarom wordt er in 2007 besloten om een eigen pand te laten bouwen in Wieringerwerf. Dit pand, volledig op maat gebouwd voor Primex, biedt voldoende ruimte voor de toekomst. Het moderne pand heeft een ruime showroom, kantoren en magazijn, waardoor wij alles onder één dak hebben. Het aantal medewerkers is inmiddels fors gegroeid om aan alle wensen te kunnen blijven voldoen. Ons dynamische team van binnendienstmedewerkers zorgt er dagelijks voor dat alle orders goed en snel de deur uitgaan. En ons enthousiaste team van de buitendienst komt graag bij u langs voor advies op maat.
Neem gerust contact op via info@primex.nl om een afspraak met hun te maken.

GROTE COLLECTIE EN VOORRAAD PROMOTIONEEL TEXTIEL

In 2017 is onze collectie flink uitgebreid om het aanbod voor u zo compleet mogelijk te maken. Primex heeft meer dan 2 miljoen artikelen op voorraad en is in staat om snel aan uw wensen te voldoen of een goed alternatief te kunnen aanbieden. Dankzij ons grote distributienetwerk kan uw bestelling binnen 24 uur in Nederland worden bezorgd.

Onze medewerkers staan voor u klaar om uw bestelling met de grootste zorg en service te behandelen, of uw eventuele vragen te beantwoorden. Met de lancering van onze nieuwe webshop in 2018 zetten wij weer een grote stap in uitbereiding van onze service.

Daarnaast bent u bij ons natuurlijk altijd van harte welkom. Wij leiden u vol trots rond in ons bedrijf en nemen de tijd in de showroom om het assortiment te bekijken en te voelen.
Hiervoor plannen wij graag voldoende tijd voor u in, dus maak vooraf even een afspraak via info@primex.nl.
 

Speciale kenmerken

Onze merken: Fruit of the Loom, B&C, Russell, Sol’S, Logostar, Neoblu, RTP ApperelStarworld, Helly Hansen, Roly, AWDis, Mantis, Beechfield, Gildan, Nest Level, Premier, Regatta, Result, Tee Jays en nog veel meer…

Aanvullende specificaties

Bedrukking: Nee
Voorraad: Ja
Gekoppelde leverancier: Ja
 

Social media

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop