Bosscher International

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop

 

Contactgegevens:

Bosscher International
Rosmolenweg 9D
3356 LK Papendrecht
Nederland

+31 (0)10 265 1168
info@bosscher-international.com
https://bosscher-international.com

 

Informatie

Bij Bosscher International zijn we gespecialiseerd in het creëren van Premium Custom Wearables die creatief, innovatief en uniek zijn. We doen er alles aan om elke wearable een persoonlijke touch te geven, en dat heeft ons een bekende positie bezorgd in de wereld van Premium Wearables.

Je visie tot leven brengen:
In onze designstudio staan we te trappelen om ideeën van je klant werkelijkheid te maken. We transformeren ze tot praktische en aantrekkelijke ontwerpen voor Premium en basic wearables die de harten van de doelgroep zullen veroveren.

Snelheid en kwaliteit
In de razendsnelle zakenwereld van vandaag is tijd kostbaar. Binnen slechts 24 uur kun je rekenen op ontwerpvoorstellen, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Samenwerken met Bosscher International:
Kies voor Bosscher International en je kiest voor meer dan alleen Premium Wearables. Je kiest voor een samenwerking die creatieve en innovatieve ideeën omzet in de realiteit, en waarmee je het bedrijf een boost geeft. We streven er niet alleen naar om hoogwaardige producten te leveren, maar ook om jou een naadloze en plezierige ervaring te bieden vanaf het allereerste contact tot aan de levering van jouw bestelling. Laten we partners worden!

 

Wij leveren voornamelijk:

Premium Custom Wearables als relatiegeschenk. Ons assortiment is divers, met hippe (biologische) sokken en kersttruien tot knusse fleecedekens, toffe mutsen, sjaals, handdoeken en nog veel meer.

 

Speciale kenmerken

Persoonlijk, premium kwaliteit, snelle levertijden, divers assortiment, custom made, bedrukkingen en borduringen in eigen productie.

Aanvullende specificaties

Bedrukking: Ja
Voorraad: Ja
Gekoppelde leverancier: Ja

 

Social media

Voeg deze leverancier toe aan mijn webshop