Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bel +31 (0)50 210 28 10 of mail naar info@promocat.nl

Over PromoCat

Wij denken dat als je jezelf in de huidige wereld van vergaande digitalisering wilt onderscheiden, je dat niet op prijs moet doen. Op de lange termijn red je dat niet tegen de grote internetjongens. Je moet meer doen dan dat. Je moet je onderscheiden als specialist met toegevoegde waarde in de vorm van diensten die je erbij levert. En daar willen we je bij helpen.

Alles draait om hoe jij de klantreis van je klant zo eenvoudig en leuk mogelijk kunt maken

Wij denken dat als je jezelf in de huidige wereld van vergaande digitalisering wilt onderscheiden, je dat niet op prijs moet doen. Op de lange termijn red je dat niet tegen de grote internetjongens. Je moet meer doen dan dat. Je moet je onderscheiden als specialist met toegevoegde waarde in de vorm van diensten die je erbij levert. En daar willen we je bij helpen.

team-cultuur.jpg

Onze visie op software

Onze software brengt efficiency, klantgerichtheid en control. Zo laten we administratief werk verdampen en zorgen we ervoor dat er genoeg tijd overblijft om nieuwe klanten te werven of bestaande klantrelaties te versterken. Je werkdagen worden dus gewoon een stuk leuker.

hoe-we-werken.jpg

Je wilt niet de grootste partij, maar wel de meest flexibele en snelle software

Doordat we onze eigen software ontwikkelen kunnen we saai en repetitief werk super eenvoudig automatiseren. Onze dienstverlening heeft als doel om je tijd te besparen.

Om de kracht van ons platform te ontdekken, raden we je aan om alle functionaliteiten in de demo-omgeving te bekijken. Ervaar zelf hoe eenvoudig software kan zijn.

Promocat-075.jpg

Wij ontwikkelen de software compleet zelf

Met een eigen team van software developers worden alle ideeën die wij hebben of samen bepalen met onze klanten door onszelf ontwikkelt.v

Promocat-071.jpg

Samenwerking met suppliers

Wij hebben zeer goede samenwerkingen met de ruim 60+ aangesloten suppliers. En dat gaat veel verder dan het aanleveren en het aanbieden van de digitale productinformatie. We bedenken nieuwe product-en dienstcombinaties met behulp van de ideeën van aangesloten suppliers.

img-macbook-promocat-kickstarter.png

100% onafhankelijk en objectief

PromoCat is onafhankelijk en objectief. We zijn niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf. Hierdoor kunnen wij onze eigen beslissingen maken en transparant werken.

Promocat-049.jpg

Ons verhaal

Het team van PromoCat bestaat uit oud distributeurs en online professionals. Eind 2010 zijn we in verband met een bedrijfsopsplitsing met deze activiteiten gestopt. Daarna werden wij door bevriende distributeurs gevraagd om een promotionele webwinkel te verhuren. Op een geven moment hebben we besloten de software compleet opnieuw te maken. Maar dan beter.

De start

Op 4 september 2013 ging onze allereerste shop online. In deze beginperiode hadden we nog geen supplier die met ons samenwerkte. Dit is stap voor stap gegroeid. De eerste klant die met ons ging werken heeft ons enorm geholpen met het verbeteren van onze software. Daar zijn nog steeds enorm trots op.

Eenvoudig en intuïtief

Vanaf het prille begin kenmerkte de software van PromoCat zich vooral op de eenvoud. Dit staat tot op de dag van vandaag nog steeds bij ons op de eerste plek. Alles begint bij ons met een design. De diensten van PromoCat zijn zo intuïtief gemaakt dat ze binnen een vogelvlucht eigen voelen.

Altijd op standje vooruit

Wij geloven niet in het maken van grote projectplannen. We kijken elke dag wat beter kan. Vaak bedenken we de verbeteringen samen met onze klanten en voeren dit dan zo snel mogelijk door. Vooruit gaan door gewoon elke dag te doen.

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren.

Benieuwd naar de diensten van PromoCat? Wij denken graag mee over de beste online toepassingen voor je bedrijf en je klant. We zijn bereikbaar per mail via info@promocat.nl of bel ons op direct op +31 (0)50 210 28 10

decoration