Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bel +31 (0)50 210 28 10 of mail naar info@promocat.nl

Privacy & Veiligheid

Data privacy en beveiliging nemen we zeer serieus bij PromoCat. Hiervoor hebben we in het ontwerp van onze software en hostingsfaciliteiten een aantal belangrijke keuzes gemaakt. De meest belangrijke keuzes staan omschreven:

ISO27001 op hosting en infrastructuur

De PromoCat servers en netwerkverbindingen draaien op basis van de cloud diensten van DigitalOcean. De DigitalOcean-cloud werkt vanuit beveiligde datacenters met state-of-the-art (elektronische) beveiliging. De locatie van het datacenter is in Amsterdam, Nederland (AMS2) en valt volledig binnen de Europese wetgeving. Wij hebben daarnaast met DigitalOcean een Data Processing Agreement gesloten.

Dagelijkse back-ups
Hoewel alles bij DigitalOcean redundant is uitgevoerd wordt er elke dag een beveiligde versie opgeslagen bij Amazon AWS in Frankfurt welke telkens 30 dagen wordt opgeslagen.

Download certificaten
Beide datacenters en de infrastructuren zijn voorzien van ISO27001.

img-beveiliging.svg

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Om als software leverancier maximaal te kunnen voldoen aan AVG / GDPR wetgeving hebben we een gebruikers-en verwerkersovereenkomst laten opstellen en hebben wij de nodige technische maatregelen getroffen om aan de gestelde eisen te voldoen.

Wij hebben ervoor gekozen ons te laten begeleiden door mr. Koen Konings van NORD Advocaten, omdat het een specialistisch en voor ons nieuw vakgebied is.

Wij zijn er daarom erg trots op dat wij op 8 mei 2018 het certificaat Privacy-Administratie hebben ontvangen, waarmee wij aantonen dat wij voldoen aan de administratieplichten van de AVG en dat wij beschikken over een zogenaamd register van de verwerkingsactiviteiten.

Lees ons complete privacy statement hier
Bekijk ons AVG implementatie certificaat van NORD Advocaten

img-news-avg-certificate.png

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren.

Benieuwd naar de diensten van PromoCat? Wij denken graag mee over de beste online toepassingen voor je bedrijf en je klant. We zijn bereikbaar per mail via info@promocat.nl of bel ons op direct op +31 (0)50 210 28 10


decoration