Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bel +31 (0)50 210 28 10 of mail naar info@promocat.nl

Over ons

img-top-about2.svg

Dit is PromoCat

PromoCat is er voor de bedrijven die verder willen. Voor ondernemers die net zoals wij altijd op standje vooruit staan en open staan voor verandering.

Dit beloven wij je

Wij denken dat als je jezelf in de huidige wereld van vergaande digitalisering wilt onderscheiden, je dat niet op prijs moet doen. Op de lange termijn red je dat niet tegen de grote internetjongens. Je moet meer doen dan dat. Je moet je onderscheiden als specialist met toegevoegde waarde in de vorm van diensten die je erbij levert. En daar willen we je bij helpen.

Wie zijn wij?

Simpel en begrijpelijk

Onze dienstverlening heeft als doel om je tijd te besparen. Daarom zijn al onze producten simpel en begrijpelijk in gebruik. Elke nieuwe feature begint bij ons met met een design. Al onze diensten zijn hierdoor zo intuïtief dat ze binnen een vogelvlucht eigen voelen.

Bekijk onze aanpak

Veranderen en verbeteren

PromoCat is er voor de bedrijven die vooruit willen. Voor ondernemers die net zoals wij altijd op standje vooruit staan en open staan voor verandering. Een team van negen collega’s dat bestaat uit klantenservice en developers zitten elke dag voor je klaar.

Meet the team

PromoCat Partnerprogramma

Meedoen betekent investeren in groei

Omdat we samen de schouders eronder willen zetten, werken we vanaf dag één tegen gereduceerde tarieven die passen bij je afname. Tegenover je afname benoemen we je groei indicatoren die we actief in de vorm van KPI’s zichtbaar gaan maken. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Elk kwartaal evalueren we de behaalde resultaten en stellen we nieuwe acties bij

Meer weten
icon-partnerprogramma.svg

Privacy en Veiligheid

Beveiliging en data privacy nemen we zeer serieus bij PromoCat. Hiervoor hebben we in het ontwerp van onze software en hostingsfaciliteiten een aantal belangrijke keuzes gemaakt.

Lees meer over privacy en veiligheid
img-beveiliging.svg

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren.

Benieuwd naar de diensten van PromoCat? Wij denken graag mee over de beste online toepassingen voor je bedrijf en je klant. We zijn bereikbaar per mail via info@promocat.nl of bel ons op direct op +31 (0)50 210 28 10

decoration